Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů – Alena NĚMCOVÁ
Alena NĚMCOVÁ
Bakalářská práce
Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů
Adjustment of the volume and quality bakery donuts using additives and frying oils
Anotace:
V práci byl sledován vliv přídatných látek přidávaných do pšeničného těsta. Jako přídatné látky byly použity: koblihová směs, monoacylglycerol v různých zastoupeních. Pro tuto práci bylo připraveno pět rozdílných vzorků těsta. Dva vzorky těst obsahovaly rozdílné množství koblihové směsi a další dva byly obohaceny o monoacylglycerol, také v rozdílném množství. Připraveno bylo i kontrolní těsto (bez …víceAbstract:
The influence of additives which were added into wheat flour dough was monitored in this work. Donut mixture and monoacylglycerols in different additions were used in this study. There were prepared 5 different samples of doughs for this work. Two samples of dough contained different addition of donut mixture and other two samples contained different addition of monoacylglycerols. It was prepared control …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 8. 2009
Zveřejnit od: 11. 8. 2009
Identifikátor:
12500
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 9. 2009
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NĚMCOVÁ, Alena. \textit{Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/7882yn/.
Jak správně citovat práci
NĚMCOVÁ, Alena. Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 11. 08. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 8. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli
Andrea Bartošová -
Základní chemická analýza Miličky habešské
Jana KOVÁŘOVÁ