Leona Rusinová
Bakalářská práce
Technologie získávání mléka
The milking technology
Anotace:
Práce se komplexně zabývá technologií získávání mléka a faktory, které mohou ovlivnit množství a kvalitu získaného mléka. Začátek práce uvede čtenáře do dané problematiky od historie po současnost. Stručně ho seznámí s anatomií a fyziologií mléčné žlázy, se složením mléka a jeho významem pro člověka. Dále budou v krátkosti představeny základní pojmy spojené se získáváním mléka. Hlavní část práce je …víceAbstract:
This Bachelor thesis deals with milk technology and factors that can influence the quantity and quality of the milk obtained. At the beginning of the thesis will bring readers to the issue from history to the present. The thesis is briefly acquainted with the anatomy and physiology of the mammary glands, the composition of milk and its significance for human. In addition, the basic concepts associated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Hygiena získávání mléka a jeho kvalita
Michaela Němcová