Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků) – Pavlína ŽUFOVÁ
Pavlína ŽUFOVÁ
Bakalářská práce
Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků)
Influence of transportation on quality of delivered food (Experience of boarders)
Anotace:
V bakalářské práci se zabývám vlivem přepravy na kvalitu rozvážené stravy se zaměřením na zkušenosti strávníků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá systémem HACCP, jež představuje preventivní opatření, které slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů při činnostech, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním či přepravou, a který musí být …víceAbstract:
In this bachelor thesis I deal with the influence of transport on quality of distributed food with focus on experience of the boarders. The paper is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part is concerned with the HACCP system representing the preventive measures that serve for provision of health harmlessness of food in processes related to its production, treatment, storing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Zveřejnit od: 2. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Dagmar Smitková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽUFOVÁ, Pavlína. \textit{Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků)}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/7dmauv/.
Jak správně citovat práci
ŽUFOVÁ, Pavlína. Vliv přepravy na kvalitu rozvážené stravy (zkušenosti strávníků). Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
Tereza ELLNEROVÁ -
Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru
Jakub MUSÁLEK -
Rozbor nebezpečí mikrobiologické kontaminace výrobků v podniku na výrobu potravinářských obalů
Aneta Odrášková -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková
Název
Vložil
Vloženo
Práva