Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin – Bc. Linda Pechmanová
Bc. Linda Pechmanová
Diplomová práce
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
Effect of extrusion cooking on the physico-chemical properties of legume products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PECHMANOVÁ, Linda. \textit{Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/7e50fn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.