Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli – Gabriela Šilhartová
Gabriela Šilhartová
Bakalářská práce
Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
Reformulation of recipes of selected bakery products with regard to salt content
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠILHARTOVÁ, Gabriela. \textit{Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/7ta7aa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.