Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu – Sandra MAZALOVÁ
Sandra MAZALOVÁ
Bakalářská práce
Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu
Organic Food from Milk and Their Significance for the Good Life
Anotace:
Tématem mé bakalářské práce jsou biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu. V práci jsem porovnala složení mléka lidského, kravského, kozího, ovčího. Dále popisuji ekologické zemědělství, biopotraviny, jejich kontrolu a průzkum trhu. Každý Čech si za rok koupí biopotraviny v průměrné ceně 200 Kč a bioprodejnu navštíví 3x za rok. Celá práce je zpracovaná formou literární rešerše …víceAbstract:
Theme of my thesis are bio-foodstuffs from milk and their importance for right nutrition. In my thesis I compared composition milk from: women, cows, goats, sheep. Furthermore I description ecological agriculture, bio-foodstuffs, their control and research of market. Every Czech a year buying bio-foodstuff an average price of 200 Kč and organic food visit 3 times a year. Whole thesis is processed form …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014
Zveřejnit od: 7. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MAZALOVÁ, Sandra. Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 7.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 7. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Andrea Keltnerová -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Biopotraviny na regionálním trhu
Karolína NOVÁKOVÁ -
Biopotraviny v maloobchodních řetězcích na českém trhu
Jana Háblová -
Biopotraviny na Opavsku
Jana Sukeníková -
Biopotraviny
Tereza HYŤHOVÁ -
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v České republice
Barbora Zatloukalová