Roman Bulavka

Bakalářská práce

Studie proveditelnosti potravinářské firmy

Feasibility Study of the Food Company
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá uvedením potravinářského produktu na trh a zahrnuje studii proveditelnosti, která poskytne vedení firmy strukturované informace. Informace byly získány od vedení firmy a z internetu. Teoretická část popisuje charakteristiku podniku a metody použité ve studii proveditelnosti. Praktická část uvádí možnosti, jak by firma měla postupovat podle informací získaných ze studie proveditelnosti …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the introduction of a food product to the market and includes a feasibility study that provides structured information to company management. The information was obtained from company leadership and the internet. The theoretical part describes the characteristics of the business and the methods used in the feasibility study. The practical part outlines the options for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
  • Vedoucí: Marcela Papalová
  • Oponent: Antonín Bílený

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava