Iveta Sokolová

Bakalářská práce

Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů

Application of Non-cultivation Methods to Investigate Microflora of Fermented Foods and Beverages
Anotace:
Téma této bakalářské práce zní Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů. Cílem mé bakalářské práce bylo seznámení s potravinami a působení mikroorganismů na ně, fermentovanými potravinami a nápoji a vyskytujících se mikroorganismů v nich. Využití kultivačních a non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry těchto potravin. Mezi nejdůležitější nekultivační metody …více
Abstract:
The topic of the current thesis is The usage of non-cultivated methods to study of microorganism in fermented food and drinks. The aim of the current thesis was to familiarization with food and the influence of microorganism, fermented food and drink and occuring microorganism. The usage of cultivated and non-cultivated methods to study microorganism in that food. The most important non-cultivated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Sokolová, Iveta. Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe