Alena Zbytovská

Bakalářská práce

Možnosti použití kryomacerace a nesacharomycetních mikroorganismů při technologii výroby vína

Possibilities of using cryomaceraceae and non-saccharomycetic microorganisms in wine production technology
Anotace:
Hlavním námětem této bakalářské práce je přiblížení moderních technik kryomacerace a použití nesacharomycetních mikroorganismů v technologii výroby vína. Jedná se o moderní techniky, které se v dnešní době plně rozvíjejí a probíhají mnohé výzkumy a pokusy. Jde o snahu získat co nejlepší profil vína, kde se zcela projeví charakteristika dané odrůdy. V dnešní době se do popředí dostává použití kombinace …více
Abstract:
The main theme of this bachelor thesis is the approach of modern techniques of cryomaceration and utilization of non-carbohydrate microorganism in wine production technology. These are modern techniques that are currently developing and conducting many research and experiments. It is about trying to get the best wine profile, where the characteristics of the variety will manifest. Nowadays, the use …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin