Bc. Vít NOVOTNÝ

Diplomová práce

Vyklepávání čokoládových produktů z forem

Hammering chocolate products out of the mold
Anotace:
NOVOTNÝ, V.: Vyklepávání čokoládových produktů z forem. Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta výrobních technologií a managementu, Katedra strojů a mechaniky, Ústí nad Labem 2015, 55 s. Diplomová práce. Vedoucí: Doc. Ing. Josef Soukup CSc. Klíčová slova: Konstrukční návrh, pohony, potravinářství Diplomová práce se zabývá návrhem konstrukčního řešení automatického zařízení na vyklepávání …více
Abstract:
NOVOTNÝ, V.: Hammering chocolate products out of the mold . J. E. Purkyně University in Ústí nad Labem, Fakulty of Production Technology and Management, Department of Machinery and Mechanics, Ústí nad Labem, Czech Repuublic, 2015, 55 p. Thesis Head: Doc. Ing. Josef Soukup CSc. Key words: design, drive, food industry This thesis deals with design of construction of automated device for hammering chocolate …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2015
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Soukup, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVOTNÝ, Vít. Vyklepávání čokoládových produktů z forem. Ústí nad Labem, 2015. diplomová práce (Ing.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta výrobních technologií a managementu

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta výrobních technologií a managementu

UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

Fakulta výrobních technologií a managementu

Magisterský studijní program / obor:
Strojírenská technologie / Příprava a řízení výroby