Bc. Veronika Miturová

Diplomová práce

Stanovení základních chemických charakteristik plodů mochyně

Determination of Basic Chemical Parametrs of Cape Gooseberry
Anotace:
Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na popis mochyně Physalis peruviana a Physalis alkekengi a jejich chemickým složením. Dále jsou zde popsány metody stanovení vybraných základních složek plodů mochyně. Praktická část se zabývá analytickým hodnocením plodů? mochyně ? stanovení obsahu sušiny, refraktometrické sušiny, hrubé vlákniny, celkového obsahu kyselin, celkového obsahu fenolických …více
Abstract:
The theoretical pat of the thesis is focused on the description cap gooseberry Physalis pe-ruviana and Physalis alkekengi and their chemical composition. The overview of methods for the detemination of selected basic components of gooseberry fruits. The practical part deals with the analytical determination gooseberry fruits is also done - dry matter, crude fiber, refractive index, total acid, antioxidation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Miturová, Veronika. Stanovení základních chemických charakteristik plodů mochyně. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma