Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying. – Anna Hubáčková
Anna Hubáčková
Diplomová práce
Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.
Vliv vybraných druhů přírodních šťáv s obsahem kyseliny askorbové na míru hnědnutí při sušení ovoce
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUBÁČKOVÁ, Anna. \textit{Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Institut tropů a subtropů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/8a265f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Institut tropů a subtropůMagisterský studijní program:
Sustainable Rural Development in Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva