Využití membránových technologií v potravinářství – Yulia Pozdeeva
Yulia Pozdeeva
Bakalářská práce
Využití membránových technologií v potravinářství
Application of Crossflow filtration technology in the Food industry
Anotace:
Bakalářská práce se především zabývá uplatněním membránových technologií v potravinářství. Cílem je se seznámit s jednotlivými membránovými procesy, s použitím současných modulů a vhodných materiálů pro každý separační proces zvlášť. Práce řeší uplatnění těchto procesů v různých odvětvích potravinářství. Praktická část se zabývá návrhem řešení demineralizace syrovátky v mlékárenském provoze Moravia …víceAbstract:
This bachelor thesis is dedicated to applying membrane technologies in the food industry. The main aim is to get acquainted with particular membrane processes by using current modules and suitable materials for each separation process individually. The thesis gives the solution of the problem of applying these processes in various branches of food industry. The practical part is related to proposing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Vladimír Doležal, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva