Bc. Vladimír KAŇKA

Bakalářská práce

Metabolický profil dojnic ve vybraném chovu holštýnského skotu

Metabolic profile of dairy cows in the selected breeding Holstein cattle
Anotace:
Výživa dojnic v období stání na sucho je pro zemědělce klíčovou částí při chovu dojného skotu. V tomto období je důležité zvolit optimální krmnou dávku, tak aby kryla záchovnou potřebu krávy i plodu a proto bylo cílem mé bakalářské práce zhodnocení účinku dvou odlišných způsobů krmení krav stojících na sucho, a to fázové výživy, jenž se běžně využívá a výživy na bázi jednotné krmné dávky po celou dobu …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2012
Zveřejnit od: 30. 11. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 2. 2013
  • Vedoucí: prof. Ing. Jan Trávníček, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KAŇKA, Vladimír. Metabolický profil dojnic ve vybraném chovu holštýnského skotu. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 30. 11. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 8fu64q 8fu64q/2
6. 11. 2013
Složky
Soubory
Bulánová, L.
6. 11. 2013
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.