Jana Vaňharová

Bakalářská práce

Mikrobiální rizika u výroby nealkoholických nápojů

Microbial risks in the production of soft drinks
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá nealkoholickými nápoji a jejich možnou mikrobiální kontaminací. Nejdříve jsou nealkoholické nápoje rozděleny podle vyhlášky č. 248/2018 Sb.Dále je popsáno, ze kterých surovin jsou nealkoholické nápoje vyrobeny. Další část je věnována hlavním skupinám mikroorganismů, které mohou kontaminovat nealkoholické nápoje. Na závěr je zpracován přehled technologických operací výroby …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on soft drinks and their possible microbial contamination. The most important are non-alcoholic beverages available according to Decree No. 248/2018 Coll. It is also necessary that non-alcoholic beverages are produced from a source of raw materials. The next part is considered to be the management of groups of microorganisms that can control soft drinks. Finally, an overview …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Miloš Jurica, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta