Návrh jídelníčků dietní stravy – Bc. Veronika BLAHOVÁ
Bc. Veronika BLAHOVÁ
Diplomová práce
Návrh jídelníčků dietní stravy
Suggestion of diet food menu
Anotace:
Cílem této diplomové práce bylo popsání dietního systému a jednotlivých diet v něm uve-dených. Dietní systém, který byl nejdříve závaznou normou při stravování v nemocnicích či lázeňských zařízeních v České a Slovenské republice, nyní platí pouze jako doporučení. Dále je součástí diplomové práce sestavení modelových jídelních lístků. Jídelní lístky byly sestaveny, nanormovány a vyhodnoceny pro dietu …víceAbstract:
The aim of dissertation was to describe the diet system and individual diets set out therein. Dietary system, which was at first mandatory standard for catering in hospitals or spa faci-lities in the Czech and Slovak Republics, is now only a recommendation. Another part of this dissertation is building of the model menus. Menus are compiled, normed and evalua-ted for diet No.2 - saving, No.3 diet …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
14553
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BLAHOVÁ, Veronika. Návrh jídelníčků dietní stravy. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 22. 08. 2020
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Miroslava KUCHAŘOVÁ -
Dieta při potravinových alergií
Klára DOBRUSKÁ