Bc. Sabina Trágeová

Diplomová práce

Srovnání obsahu bioaktivních látek v běžných a liturgických vínech

Comparison of Contents of Bioactive Compounds in Common and Liturgical Wines
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na srovnání bioaktivních látek u běžných, mešních a košer vín. V práci jsou popisovány liturgické účely potřebné k užívání těchto vín, jež jsou silně zakořeněny v historii daných církví. Podrobněji je v práci popsána charakteristika těchto vín a jejich technologické zpracování. Cílem bylo definování bioaktivních látek a jejich analýza ve vzorcích.
Abstract:
This thesis is focused on comparison of bioactive substances for conventional, mass and kosher wines. The work described liturgical purposes necessary to use these wines, which are strongly rooted in the history of the Church. More details are described in the job description of these wines and their technological processing. The aim was to define the bioactive substances and their analysis in the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2016
Zveřejnit od: 20. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Trágeová, Sabina. Srovnání obsahu bioaktivních látek v běžných a liturgických vínech. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 20. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma