Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků – Bc. Jan BEDRNÍČEK
Bc. Jan BEDRNÍČEK
Diplomová práce
Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Anotace:
Tématem práce je technologie výroby fermentovaných masných výrobků se zaměřením na Lovecký salám. V literárním přehledu se práce zabývá historií, legislativou, surovinami a technologií výroby této skupiny masných produktů. Jsou zde popsány i vybrané metody senzorické analýzy. Praktická část se zabývala: a) měřením vybraných fyzikálních a chemických veličin (pH, aktivita vody) u Loveckého salámu v průběhu …víceAbstract:
The theme of this thesis is technology of production of fermented meat products and is focused on Lovecky salami. In the literature review, the work deals with the history, legislation, materials and technologies for the production of this group of meat products. There are also described methods of sensory analyse. Practical part dealt with: a) measuring of selected physical and chemical quantities …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BEDRNÍČEK, Jan. Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů
Práce na příbuzné téma
-
Chemické složení a antimikrobiální aktivita silic z Euodia hortensis a Polyscias fruticosa
Jakub Šimandl -
Vodní skauting jako volnočasová aktivita. Historie a současnost Liberecké Flotily
Marta Ježková -
Udržitelné balení a chování spotřebitelů
Jana Gregarová -
Udržitelné balení a chování spotřebitelů
Silvia Harajdová -
Racionalizace balení kontejnerové přepravy pro společnost Tormax s.r.o.
Petra Tovarová -
Problematika balení a skladování ve společnosti Kern-Liebers spol. s.r.o.
Barbora Klimešová -
Being Bruce Wayne and Bridget Jones: Bale's and Zellweger's Accents
Barbora Husáriková -
Nové trendy v systémech balení potravinářského zboží.
Anna Podbrdská
Název
Vložil
Vloženo
Práva