Tereza STAŇKOVÁ

Bakalářská práce

Tuky a jejich výskyt v obilovinách

The determination of fat in cereals
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na stanovení obsahu tuku v jednotlivých druzích obilovin. Teoretická část obsahuje charakteristiky vybraných druhů obilovin, popis anatomické stavby a chemického složení obilného zrna. V experimentální části je uvedeno stanovení obsahu sušiny a tuku u jednotlivých druhů obilovin.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on determination of fat content in individual kinds of cereals. The theoretical part contains characteristic of selected species of cereals, a description of anatomical and chemical structure of grains. In experimental part the determination dry matter content and fat content in an individual kinds of cereals are presented.
 

Klíčová slova

obiloviny tuk sušina
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22781

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2011
  • Vedoucí: Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STAŇKOVÁ, Tereza. Tuky a jejich výskyt v obilovinách. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.