Diana Mráziková

Bakalářská práce

Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa

Analysis of weight loss in poultry meat after technological processing
Anotace:
Bakalářská práce je vypravovaná na téma "Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa". V úvodní části se práce zabývá problematikou technologic-kých vlastností masa a drůbeže. Následující kapitoly se věnují zpracování drůbežího masa, technologickým operacím v masné výrobě, gastronomickým úpravám jako vaření, vaření v páře, smažení a mikrovlnný ohřev. Cílem bakalářské práce …více
Abstract:
The bachelor's thesis is elaborated on the topic "Analysis of weight loss after technological poultry meat processing ". In the introductory part, the theory deals with the issue of tech-nological characteristics of meat and poultry. The following chapters deal with the pro-cessing of poultry meat, technological operations in meat production, gastronomic adjust-ments such as cooking, cooking in steam …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Mráziková, Diana. Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe