Využití lihovin v potravinářských výrobách – Michaela Franková
Michaela Franková
Bakalářská práce
Využití lihovin v potravinářských výrobách
The Use of Spirits in Food Processing
Anotace:
Bakalářská práce na téma Využití lihovin v potravinářských výrobách se zabývá produkcí lihovin a jejich následným uplatněním v potravinářském průmyslu. Literární rešerše je zprvu zaměřena na specifikaci vstupních surovin, základních výrobních procesů a technologií, které jsou součástí výroby vybraných druhů lihovin. V následující části je rozvinuta problematika využití alkoholických produktů jako surovin …víceAbstract:
This bachelor’s thesis The Use of Spirits in Food Processing is focused on various production methods of spirits and their possible utilization in the food industry. Initially, the theoretical part of this thesis describes raw materials, fundamental operations and processes used in production of the most known spirits. The following part deals with possible applications of spirits in wine fortification …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Oponent: Iva Burešová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin