Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě) – Karolína MRAČNOVÁ
Karolína MRAČNOVÁ
Bakalářská práce
Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě)
Patients tolerance of sipping in a hospital facility (quantity, product type, duration of administration, flavors)
Anotace:
Bakalářská práce s názvem "Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě)" je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Hlavním cílem bakalářské práce bylo zmapovat toleranci sippingu u pacientů v nemocničním zařízení a dále posoudit, z jakého důvodu není sipping u některých pacientů tolerován. Teoretická část je zaměřena na malnutrici, vyšetření …víceAbstract:
The bachelor thesis entitled "Tolerance of sipping in patients in a hospital facility (amount, type of preparation, duration of administration, flavours)" is divided into theoretical and practical parts. The main objective of the bachelor thesis was to map the tolerance of sipping in patients in a hospital setting and to further assess the reasons why sipping is not tolerated in some patients. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Lucie Růžičková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MRAČNOVÁ, Karolína. \textit{Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě)}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/9ahe74/.
Jak správně citovat práci
MRAČNOVÁ, Karolína. Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě). České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie
Práce na příbuzné téma
-
Nejčastější příčiny malnutrice a možnosti jejich ovlivnění u seniorů
Petra Havlikova -
Stravovací zvyklosti, výskyt a příčiny vzniku malnutrice u jaterní cirhózy
Martina Eliášová -
Malnutrice seniorů
Vladimíra ŠIMEČKOVÁ -
Problematika malnutrice u seniorů
Radka SEIDLOVÁ -
Enterální a parenterální výživa z pohledu všeobecné sestry
Renata Doležalová -
Enterální výživa u kriticky nemocných z pohledu sestry
Andrea Ondrášková -
Enterální výživa v onkologii se zaměřením na sipping
Lucie Hromádková
Název
Vložil
Vloženo
Práva