Konstrukční návrh dvounádobové varny pro vaření 500l mladiny. – Bc. Jan Melša
Bc. Jan Melša
Diplomová práce
Konstrukční návrh dvounádobové varny pro vaření 500l mladiny.
Design of Two Cooking Vessel for 500l of Wort.
Anotace:
Diplomová práce se zabývá konstrukčním návrhem varny pro vaření 5hl pivní mladiny. První část práce je zaměřena na historii vaření piva a technologický proces výroby piva, který je pro pochopení dané problematiky stěžejní. V druhé časti jsou popsány jednotlivé komponenty varného zařízení a typové příklady restauračních varen v ČR. V praktické části diplomové práce byl vytvořen 3D model i výkres sestavy …víceAbstract:
The thesis deals with a design of a brewing receptacle for brewing 5 hectolitres of hopped wort. The introductory section of the thesis focuses on the history of beer brewing and the technological process of beer production that is vital for understanding the topic. The pro-blem analysis section provides a description of individual components of the brewing equipment and examples of the types of brewing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Melša, Jan. Konstrukční návrh dvounádobové varny pro vaření 500l mladiny.. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Výrobní inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Konstrukční návrh dvounádobové plně automatizované varny pro dekokční rmutování pro domácí výrobu piva při objemu várky 50 l
Marek Kovařík -
Fenomén pivo v naší společnosti
Tomáš Römer -
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
Samuel Bartoš -
Pivo jako vývozní komodita
Veronika Lorencová -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Pivo jako podnikatelský záměr
Michaela Vostrá -
Ocenění podniku společnosti Pivo Hostivar, a.s.
Jan Kalandra -
Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
Peter Mokrý