Pavla MUSÁLKOVÁ

Bakalářská práce

History and present state of Welsh cuisine

History and present state of Welsh cuisine
Abstract:
The thesis deals with the Welsh cuisine and its history. The author of the thesis analyses the basic specifics of Welsh cuisine, domestic and foreign influences of forming the cuisine and also the origin and development of Welsh foodstuffs and drinks. Furthermore, the author describes the customs of Welsh cooking and dining, and introduces the traditional dishes. Last but not least, the personalities …více
Abstract:
Práce se zabývá velšskou kuchyní a její historií. Autorka v ní rozebírá základní poznatky ?o velšské kuchyni, domácí a zahraniční vlivy formování kuchyně a také původ a vývoj velšských potravin a nápojů. Dále autorka popisuje zvyky velšského vaření a stolování, a představuje typická velšská jídla. V neposlední řadě se autorka zabývá osobnostmi velšské kuchyně.
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2016
Zveřejnit od: 20. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Andrea Holešová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MUSÁLKOVÁ, Pavla. History and present state of Welsh cuisine. Ostrava, 2016. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 20. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta