Václav Lebeda

Diplomová práce

Porovnání technologie sušení chmele v komorové a pásové sušárně

Comparison of hop drying methods at chamber and belt driers
Anotace:
Tato práce se zabývá porovnáním komorové a pásové sušárny chmele, především se zaměřuje na rozdíly těchto technologií. Nejdříve jsou obecně popsány metody sušení chmele využívané na území ČR a teorie sušení, následně požadované kvalitativní parametry sušeného chmele. V práci je popsán způsob měření a stanovení vybraných parametrů pro komorovou a pásovou sušárnu. Získané parametry jsou porovnány a zhodnoceny …více
Abstract:
This work compares chamber and belt hop dryers, focusing especially on the difference between these technologies. Firstly the theory of drying hops and general methods of drying used in the Czech Republic are described, as well as required quality parameters of the final dryed hops. The work describes measurement methodology and settings of selected parameters for chamber and belt dryers. Obtained …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 3. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Adolf Rybka, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 9drwca 9drwca/2
29. 3. 2016
Složky
Soubory
Mach, J.
30. 3. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.