Aneta Straková
Bakalářská práce
Kvalita čaje
Quality of tea
Anotace:
Tématem bakalářské práce je „Kvalita čaje“, která je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je popsána definice čaje, jeho rozdělení z legislativního hlediska a požadavky na jeho jakost. Je charakterizován čajovník, proces zpracování čajových lístků, který má vliv na kvalitu čaje a další postupy ovlivňující jakost jako je pěstování a sklizeň. Práce uvádí rozdělení podle …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is „Quality of tea“, which is divided into theoretical and practical part. The theoretical part describes the definition of tea, its types in terms of legislation and quality requirements. It characterises by a tea plant, a process of processing tea leaves, which affects the quality of tea and other practises affecting quality such as growing and harvesting. The thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin