Rybí gastronomie v Třeboni z pohledu turistického ruchu – Karolína Kubišová
Karolína Kubišová
Bakalářská práce
Rybí gastronomie v Třeboni z pohledu turistického ruchu
Fish gastronomy in Třeboň from the point of view of tourism
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá, jak návštěvníci Třeboně i místní obyvatelé vnímají rybářskou identitu tohoto jihočeského města. Autorka analyzuje povědomí veřejnosti o rybí gastronomii a snaží se zjistit, jaký je o ni zájem. Následně se zamýšlí nad tím, jak tento zvláštní aspekt cestovního ruchu v Třeboni ještě posílit.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.