Karolína Kubišová

Bakalářská práce

Rybí gastronomie v Třeboni z pohledu turistického ruchu

Fish gastronomy in Třeboň from the point of view of tourism
Anotace:
Bakalářská práce zkoumá, jak návštěvníci Třeboně i místní obyvatelé vnímají rybářskou identitu tohoto jihočeského města. Autorka analyzuje povědomí veřejnosti o rybí gastronomii a snaží se zjistit, jaký je o ni zájem. Následně se zamýšlí nad tím, jak tento zvláštní aspekt cestovního ruchu v Třeboni ještě posílit.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty

Vysoká škola polytechnická Jihlava

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.