Bc. Tereza Koblížková

Diplomová práce

Stabilizace termolabilních bílkovin ve víně

Stabilization of thermolabile proteins in wine
Anotace:
Diplomová práce, Stabilizace termolabilních bílkovin ve víně, se v teoretické části zabývá tématy, jako je celkové složení vína, bílkoviny v hroznech či moštu, dále zákal ve víně jeho vznik a odstranění. Následující kapitoly se soustředí na stabilizaci a čiření. Následně se podrobně zajímá přímo o některá čiřidla, která je možné použít a alternativy k bentonitu. Poslední částí v teorii jsou metody …více
Abstract:
Thesis, stabilization of thermolabile proteins in wine, with theoretical parts of interest, such as the composition of the composition of wine, protein in grapes or must, another turbidity in wine its origin and removal. The current chapters focus on stabilization and clarification. Then we will look in detail to see if you have any or any sensor that is suitable for an alternative to bentonite. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.
  • Oponent: Jakub Herzán, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor / specializace:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií / Vinohradnictví a vinařství