Nutriční hodnocení tuku cukrovinek a trvanlivého pečiva – Bc. Veronika Krejčová
Bc. Veronika Krejčová
Diplomová práce
Nutriční hodnocení tuku cukrovinek a trvanlivého pečiva
Nutritional assessment of confectionery and pastry fat
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KREJČOVÁ, Veronika. \textit{Nutriční hodnocení tuku cukrovinek a trvanlivého pečiva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/9vp9s7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.