Bc. Milada MARCALÍKOVÁ

Bakalářská práce

Vliv mezinárodní kuchyně na změny stravování v české gastronomii.

INFLUENCE OF INTERNATIONAL CUISINE ON THE CHANGES IN THE CZECH GASTRONOMY
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vlivem mezinárodní kuchyně na změny stravování v české gastronomii. V teoretické části je soustředěna pozornost na vybrané mezinárodní kuchyně z pohledu historického vývoje, stolničení, tradičních surovin a pokrmů. Dále se zaměřuje na současnou českou gastronomii a její možné ovlivnění do budoucna. Praktická část je věnována přípravě a realizaci průzkumu. Záměrem je zjistit …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the international cuisine influence on the changes in Czech gastronomy. The theoretical part is focused on selected international cuisine with regard to the historical development, dining culture, traditional ingredients and dishes. Furthermore, it is aimed at contemporary Czech cuisine and the possible effects in the future. The practical part is concerned with the survey …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2010
Zveřejnit od: 9. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2010
  • Vedoucí: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MARCALÍKOVÁ, Milada. Vliv mezinárodní kuchyně na změny stravování v české gastronomii.. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.4.2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby