Ondřej Silly

Bakalářská práce

Vliv použitého sladu na antioxidační aktivitu piva

Influence of used malt on antioxidant activity of beer
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na vliv použitého sladu na antioxidační kapacitu piva. Literární část je věnována historii výroby, surovinám pro výrobu, látkovému složení a technologii výroby piva. V praktické části bylo analyzováno 6 vzorků piv, připravených z rozdílných sladů, které byly experimentálně vyrobeny v laboratoři na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the effect of used malt on the antioxidant capacity of beer. The literary part is devoted to the history of production, raw materials for production, material composition and technology of beer production. In the practical part, 6 samples of beer, prepared from different malts, were analyzed, which were experimentally produced in the laboratory at the Department of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Vladimír Mašán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů