Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích – Pavla Šnajdárková
Pavla Šnajdárková
Bakalářská práce
Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích
Using Active Substances from Edible Insects in Hair Preparations
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce bylo sepsat literární rešerši na zadané téma a dozvědět se co nejvíce o vlasech, využití aktivních látkách z jedlého hmyzu ve vlasové kosmetice a rozšířit si vědomosti v daném oboru. Bakalářská práce pojednává o vývoji vlasů a užití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasové kosmetice. V úvodu práce se věnuji vývoji vlasového folikulu, složení vlasů a jednotlivým cyklům růstu …víceAbstract:
My bachelor´s thesis aimed to write a literature search on a given topic and learn as much as possible about hair, the use of active substances from edible insects in hair cosmetics and expand my knowlegde in the field. The bachelor thesis deals with the development of hair and the use of active substances from edible insects in hair cosmetics. In the introduction I deal with the development of the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2021
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Šnajdárková, Pavla. Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů
Práce na příbuzné téma
-
Mechanické vlastnosti dřeva vystaveného teplotnímu zatížení
Jakub Hlaváček -
Jedlý hmyz jako potravina budoucnosti
Martina Krulíková -
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič -
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
Pavel Pucholt -
Jedlý hmyz jako součást jídelníčku pro osoby trpící dnou
Jana Matlášková -
Jedlý hmyz a jeho postavení ve výživě
Aneta ŽALKOVSKÁ -
Hmyz – (staro)nová potravina: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
Vendula Smilková -
Hmyz - námět pro výtvarné činnosti v mateřské škole
Anna SNĚŽÍKOVÁ