Ing. Krištof Martinák

Diplomová práce

Vplyv technológie výroby destilátov na obsah biogénnych amínov

Vliv technologie výroby destilátů na obsah biogenních aminů
Anotace:
Diplomová práce Vliv technologie výroby destilátů na obsah biogenních aminů byla vypracována v letech 2018-2020 na Ústavu technologie potravin, Agronomické fakulty, Mendelovy univerzity v Brně. Literární část se zaměřila na zpracování ovoce a jiných surovin do palíren sladkých zápar, kvašení a destilaci. Dále pojednávala o legislativě v oblasti výroby lihovin. Zaměřila se na objasnění mikroflóry kvasných …více
Abstract:
The diploma thesis The Influence of Distillate Production Technology on the Content of Biogenic Amines was prepared in 2018-2020 at the Institute of Food Technology, Faculty of Agriculture, Mendel University in Brno. The literature section was focused on the processing of fruit and other raw materials into distillery sweet mash, fermentation and distillation. It also discussed legislation in the field …více
Abstract:
Diplomová práca Vplyv technológie výroby destilátov na obsah biogénnych amínov bola vypracovaná v rokoch 2018-2020 na Ústave technológie potravín, Agronomickej fakulty, Mendelovej univerzity v Brne. Literárna časť sa zamerala na spracovanie ovocia a iných surovín do liehovarských sladkých zápar, kvasenie a destiláciu. Ďalej pojednávala o legislatíve v oblasti výroby liehovín. Zamerala sa na objasnenie …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta