Využití tepelně upravených pšeničných otrub k výrobě potravin s vyšší výživovou a senzorickou kvalitou – Bc. Soňa Galušková
Bc. Soňa Galušková
Bakalářská práce
Využití tepelně upravených pšeničných otrub k výrobě potravin s vyšší výživovou a senzorickou kvalitou
The use of heat modified wheat bran for production of food products with high nutritional and sensorial quality
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GALUŠKOVÁ, Soňa. \textit{Využití tepelně upravených pšeničných otrub k výrobě potravin s vyšší výživovou a senzorickou kvalitou}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/a5nbn8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.