Třídění potravinového odpadu v českých restauracích – Yana PLOKHOVA
Yana PLOKHOVA
Bakalářská práce
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Food waste sorting in Czech restaurants
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou třídění potravinového odpadu v českých restauracích. Cílem této práce je nejen nahlédnout na způsoby a přístup personalu k potravinovým zbytkům ale i seznámit čtenáře se způsoby, jak se dá nakládat s potravinovým odpadem zejména v českém prostředí a předcházet jeho vzniku. Dále se teorická část zaměřuje na problém konzumerismu a předchozí hlubší výzkumy …víceAbstract:
This bachelor's thesis concerns the problematics of sorting food waste in Czech restaurants. The work focuses not only on looking into the methods of restaurant personnel regarding leftover food but also on informing the reader about the procedure for preventing the creation of and working with food waste in the Czech Republic. Furthermore, the theoretical portion includes information on the issue …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 8. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Daniel Sosna, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PLOKHOVA, Yana. Třídění potravinového odpadu v českých restauracích. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Antropologie / Sociální a kulturní antropologie
Práce na příbuzné téma
-
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA -
Motivy třídění potravinového odpadu u českých spotřebitelů
Anna Klašková -
Instagram jako komunikační nástroj podpory třídění potravinového odpadu
Zuzana Hančíková -
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA -
Systémy pro automatizované třídění odpadů obsahujících obaly na potraviny
Jiří Doubrava -
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA -
Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
Natálie Jarušková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková