Kvalita poskytovaných služeb pohostinských zařízení v Ledči nad Sázavou – Lucie Slavíčková
Lucie Slavíčková
Bakalářská práce
Kvalita poskytovaných služeb pohostinských zařízení v Ledči nad Sázavou
Quality of Services Provided by Catering Establishments in Ledeč nad Sázavou
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zhodnotit kvalitu poskytovaných služeb pohostinských zařízení, konkrétně restaurací v obci Ledeč nad Sázavou. Bakalářská práce je rozdělena na 2 části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou uvedeny definice a představení sledované problematiky z pohledu teorie. Praktická část se soustředí na vyhodnocení dotazníkového šetření, které je zaměřeno na spokojenost zákazníků …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.