Martina HRÁDKOVÁ

Bakalářská práce

Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka

The Importance of Chocolate for Nutrition and Human Health.
Anotace:
Pro svou bakalářskou práci jsem si vybrala téma "Čokoláda pro naše tělo". V teoretické části jsem se zabývala nejen historií čokolády a její výrobou, ale zejména vlivu čokolády na zdraví. Důraz jsem také kladla na složení čokolády především na antioxidanty a popsala pozitivní i negativní účinky čokolády na náš organismus. V další části jsem sestavila dotazník, ve kterém se zaměřuji na to, zda lidé …více
Abstract:
I chose the topic of "Chocolate and our body" for my (Bakálářská práce). In the theoretical part I dealt with not just history of chocolate and its production,but also with the effect of chocolate on health.I wrote it with emphasis on antioxidants and I described positive and negative effects of chocolate on our organism.In the next part I made a questionnaire,where I focused on whether people know …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2013
Zveřejnit od: 17. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HRÁDKOVÁ, Martina. Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 17. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe