Problematika legislativy v oblasti pathogenních mikroorganismů v potravinách – Bc. Anna TOMANCOVÁ
Bc. Anna TOMANCOVÁ
Bakalářská práce
Problematika legislativy v oblasti pathogenních mikroorganismů v potravinách
Legislative problems in the area of pathogen microorganisms in food
Anotace:
Tato práce je zaměřena na zpracování aktuální problematiky legislativy v oblasti hygieny a ekologie potravin se zaměřením na patogenní mikroorganismy.Abstract:
This essay is focused on current dilemma of legislation in the area of the food hygiene and environmentalism targeting the pathogen microorganisms.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2300
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TOMANCOVÁ, Anna. Problematika legislativy v oblasti pathogenních mikroorganismů v potravinách. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Když čteš, možná neztloustneš - aneb naučme se rozumět označování potravin
Zuzana Strnadelová -
Použití přídatných látek při výrobě potravin
Kamila Borešová -
Rozumíme označování potravin?
Mirjana Stanojković -
Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat
Miloš VRÁTNÍK -
Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
Anna Cecoi -
Značky kvality potravin na českém trhu
Veronika JÍLKOVÁ -
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
Barbora Karásková