Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny – Jan BARTONÍK
Jan BARTONÍK
Bakalářská práce
Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny
The Business Plan for the Establishment of Fast-food Restaurant and Cafe
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na založení restaurace rychlého občerstvení v centru města Zlína. První část je zaměřena na teoretický rozbor aspektů spojených se založením podniku v České republice, popis struktury a náležitostí podnikatelského plánu a marketingový výzkum. Praktická část obsahuje konkrétní zpraco-vání podnikatelského záměru pro založení a provoz restaurace …víceAbstract:
This thesis focuses on developing a business plan for the establishment of a fast food res-taurant in the town center of Zlin. The first part focuses on the theoretical analysis of as-pects related to establishing a business in the Czech Republic, the structure and elements of a business plan and marketing research. The practical part contains specific processing business plan for the establishment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2013
Zveřejnit od: 17. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BARTONÍK, Jan. Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika specializace Management a ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Environmentální a lokálně - ekonomické aspekty rychlého občerstvení a běžné restaurace na Brněnsku: případová studie
Adéla Kroupová -
Návrh marketingové kampaně pro restaurace rychlého občerstvení
Jiří Bujnoch -
Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení
Radovan Šifra -
Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení
Michael Koranda -
Hospodaření restaurace rychlého občerstvení
Martin Hoffmann -
Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení
Michal Kubíček -
Personální řízení v síti restaurací rychlého občerstvení
Jan Kamiš