Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků – Jaroslav Šajgal
Jaroslav Šajgal
Bakalářská práce
Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
Assessment of the effect of salt reduction on the shelf-life of selected food products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠAJGAL, Jaroslav. \textit{Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/awzexn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.