Bc. Tina Houbalová

Diplomová práce

Analýza faktorů výkonnosti podniků potravinářského průmyslu ČR

Analysis of performance factors of food industry companies in the Czech Republic
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá analýzou potravinářských podniků v České republice. Podle klasifikace ekonomických činností se jedná o odvětví CZ-NACE 10.1 Zpracování masa a výroby masných výrobků, který je významnou složkou zpracovatelské-ho průmyslu. Cílem práce je analyzovat podniky vyskytující se v oboru, dále provést finanční analýzu podniků a také určit, které finanční ukazatele ovlivňují výkonnost …více
Abstract:
This thesis deals with the analysis of food businesses in the Czech Republic. According to the Classification of Economic Activities, this is the CZ-NACE 10.1 Meat Processing and Meat Products Production, which is an important component of the processing industry. The aim of the thesis is to analyze companies occurring in the field, to carry out financial analysis of companies and to determine which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Ivana Blažková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií