Kamila STASZKO, DiS.

Bakalářská práce

Víno a podávání vína

Wine and wine sell
Anotace:
Téma Víno a podávaní vína jsem si zvolila, abych podpořila především praktickou přípravu žáků na středních odborných školách. Cílem této práce je vést žáky k vyšší efektivitě odborného vzdělávání v oblasti gastronomie, se zaměřením na znalost vína (jeho původu, druhů a odrůd) a podávání vína. Vycházím z vlastních mnohaletých zkušeností a ze studia odborných dokumentů, které se touto problematikou zabývají …více
Abstract:
I chose the topic "Wine and Wine Service"to support mainly the practical training of students at secondary vocational schools. The aim of this thesis is to lead to a higher efficiency of vocational education in the field. I draw on my own experience of many years and on the study of professional documents dealing with this issue.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STASZKO, Kamila. Víno a podávání vína. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání