Charakterizace bílkovin, rozpustných slizů a fenolových látek získaných ze semen olejného lnu (Linum usitatissimum L.) – Ing. Markéta JAROŠOVÁ
Ing. Markéta JAROŠOVÁ
Disertační práce
Charakterizace bílkovin, rozpustných slizů a fenolových látek získaných ze semen olejného lnu (Linum usitatissimum L.)
Characterization of proteins, soluble gums and phenolic compounds isolated from flaxseeds
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Bárta, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JAROŠOVÁ, Markéta. \textit{Charakterizace bílkovin, rozpustných slizů a fenolových látek získaných ze semen olejného lnu (Linum usitatissimum L.)}. Online. Disertační práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/b1ixt2/.
Jak správně citovat práci
JAROŠOVÁ, Markéta. Charakterizace bílkovin, rozpustných slizů a fenolových látek získaných ze semen olejného lnu (Linum usitatissimum L.). České Budějovice, 2024. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáDoktorský studijní program / obor:
Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
Lucie Kubátová -
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
Karina Prikhodko -
Biologická aktivita vybraných druhů korálovce (Hericium; Hericiaceae) a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
Petra Kamínková -
Studium antioxidační aktivity u netradičních typů mouk a perspektiva jejich použití
Veronika MIKOLÁŠOVÁ -
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
Zdeněk Řihák -
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
Adéla Velechová -
Vliv lyofilizace na vlastnosti dýňového prášku
Michaela Štěpánková -
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
Barbora Kuchlerová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses b1ixt2 b1ixt2/2
30. 5. 2024
Složky
Soubory
Bulánová, L.
31. 5. 2024