Bc. Petra Boudková

Diplomová práce

Mikrobiologické hodnocení mléka při jeho skladování za různých podmínek

Microbiological evaluation of milk stored under different conditions
Anotace:
Diplomová práce je věnována mikrobiologickému hodnocení mléka při skladování za různých podmínek. Jedná se především o skladovatelnost mléka v lahvích s povrchovou úpravou pomocí stříbrných iontů a zároveň lahvích, ve kterých je mléko distribuováno do obchodního řetězce. Práce se zabývá vlivem těchto podmínek na možné prodloužení trvanlivosti mléka.
Abstract:
The diploma thesis is devoted to the microbiological research of milk during the storage under different conditions. This is primarily about storaging of milks in coated bottles with silver ions and at the same time of storaging in bottles, in which the milk is distributed to the chain of commerce. The thesis deals with the influence of these conditions on prolonging the durability of milk.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. David Šilha, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Boudková, Petra. Mikrobiologické hodnocení mléka při jeho skladování za různých podmínek. Pardubice, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin