Jakub Dohnal

Bakalářská práce

Základních postupy a možnosti jejich modifikace při výrobě piva

Basic procedures and possibilities of their modification in beer production
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na možnosti modifikace základních postupů výroby piva za účelem vytvoření nových a unikátních chuťových zážitků. V literární části práce je popsána technologie výroby piva, současné trendy v pivovarnictví a platná legislativa. Dále se práce soustředí na možnosti modifikace výroby, včetně použití nestandardních surovin a postupů. V praktické části byla vytvořena vlastní …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the possibilities of modifying basic brewing processes to create new and unique taste experiences. The thesis begins with a literature survey of brewing technologies, current trends in brewing, and current legislation. Next, the thesis focuses on the possibilities of modifying production processes, including the use of nonstandard raw materials and procedures. As a practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
  • Oponent: Iva Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta