Bc. Nikola Macháčková

Diplomová práce

Co si tedy dáme? Vliv smyslových podnětů na zákazníkovu volbu občerstvení v restauraci.

What shall we order? Influence of sensory incentives on customer’s meal choice in a restaurant
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou smyslových podnětů a jejich vlivem na zákaznickou volbu občerstvení v restauraci. Hlavním úkolem této diplomové práce je přijít s doporučeními pro provozovatele restaurací o tom, jak působit na smysly zákazníka a podpořit tím jeho loajalitu. Práce se zaměřuje na identifikaci vlivů, které působí na zákazníka během jeho rozhodovacího procesu. V práci byla použita …více
Abstract:
Diploma thesis deals with an issue of sensory stimuluses and their influence on customer’s meal choice in a restaurant. The main objective of this diploma thesis is to formulate recommendations for restaurants on how to address customer’s senses in their decision making and how to support customer loyalty. This thesis focuses on identification of influences that affect customers during their decision …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 6. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Jana Turčínková, Ph.D.
  • Oponent: Stanislav Mokrý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Magisterský studijní program / specializace:
Ekonomika a management / Marketing a obchod