Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva – Petra Machalová
Petra Machalová
Bakalářská práce
Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
The Impact of Yeast Strain Selection on the Sensory Properties of Beer
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá pivovarskými kvasinkami a jejich vlivem na senzorické vlastnosti piva.Abstract:
This thesis deals with brewer's yeast and its influence on the sensory properties of beer.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016
Zveřejnit od: 4. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Machalová, Petra. Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Společenstva metanogenních mikroorganizmů ve vybraných ekosystémech
Nikola Hanišáková -
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
Eva Rejchrtová -
Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech
Simona LIŠKOVÁ -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
Martin Buchta -
Organoleptická stabilita piva
Adéla BALGOVÁ -
Technologické stresy pivovarských kvasinek
Ondřej Souček -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij