Petra Machalová

Bakalářská práce

Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva

The Impact of Yeast Strain Selection on the Sensory Properties of Beer
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá pivovarskými kvasinkami a jejich vlivem na senzorické vlastnosti piva.
Abstract:
This thesis deals with brewer's yeast and its influence on the sensory properties of beer.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016
Zveřejnit od: 4. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Lorencová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Machalová, Petra. Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe