Gabriela VOLKOVÁ

Bakalářská práce

Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin

Additive substances - substances prolonging the shelf-life of foods
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá aditivními látkami, které prodlužují údržnost potravin. Zabývá se zdravotním hodnocením, legislativou a použitím konzervantů a antioxidantů v potravinářském průmyslu.
Abstract:
This work deals with additive materials, which prolong the shelf-life of foods. It deals with health assessment, legislation and the use of preservatives and antioxidants in the food industry.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: 14683

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2010
  • Vedoucí: Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VOLKOVÁ, Gabriela. Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin