Martina Hrabová

Bakalářská práce

Vliv zpracování zeleniny na obsah nutričně významných látek

The influence of vegetable processing on the content of nutritionally important substances
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce s názvem Vliv zpracování zeleniny na obsah nutričně významných látek pojednává o základních nutričních změnách probíhajících v zelenině během jejího zpracování. Práce je zaměřena na vliv domácího zpracování zeleniny a na nalezení šetrných způsobů domácí úpravy. První část je orientovaná na stručné rozdělení zeleniny. Dále je zmíněn popis významných nutričních a bioaktivních …více
Abstract:
The presented bachelor’s thesis entitled Influence of vegetable processing on the content of nutritionally important substances deals with the basic nutritional changes caused by the processing of vegetables. The work is focused on the influence of home processing of vegetables and on finding gentle methods of home preparation. In the first part, the work is focused on a brief classification of vegetables …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Veronika Mlejnková, Ph.D.
  • Oponent: Jitka Přichystalová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma