Bc. Martina Pavlíková

Diplomová práce

Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu

The evaluation of quality characteristics and technology of meat product production participation in packaging
Anotace:
Diplomová práce „Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masnéhovýrobku v závislosti na jeho obalu“ se zabývá masnými výrobky a jejich obaly.V teoretické části se práce zabývá principy masné výroby, rozdělením masných výrobkůa popisem jednotlivých obalů využívaných v masné výrobě. Charakterizuje výrobkyšpekáček a Vysočina, popisuje jejich výrobu a požadavky na obaly.V praktické části …více
Abstract:
The diploma thesis "Evaluation of quality characteristics and technology of meatproduct production participation in packaging" analyses meat products and theirpackaging. In the theoretical parts, the work investigates the principles of meatproduction, meat product division and describes individual packages used in meatprocessing. It characterizes the products špekáček and Vysočina, as well as it describestheir …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta